Szolgáltatások

Farmtechnika

HungaroLact

Teljes körű szolgáltatásokat kínálunk a fejéstechnológiában tervezéstől a kivitelezésig, de igény szerint tartástechnológiával kiegészítve, komplex projektek tervezését és kivitelezését is vállaljuk. 

Farmtechnika területén fontosnak tartjuk partnereink igényeinek magas szintű kiszolgálását, amit a teljes körű fogyóanyag-kínálatunk (nem csak a HL minden fejési rendszeréhez), illetve képzett, tapasztalt szervízcsapatunk biztosít.

Szolgáltatási csomagunkban kiemelten kezeljük a telepirányítási rendszerek, illetve menedzsment szolgáltatások fejlesztését. Az akár egyedi igényeket partnereinkkel közösen kialakított formában valósítjuk meg.

Partnereinknek igény szerint a forráskoordinációs tevékenységben is segítségére tudunk lenni (pályázatok elkészítése stb.).

2008-ban jelent meg a piacon a magyar fejlesztésű HungaroLact fejéstechnológia termékcsalád, amelynek fogadtatása a cég számára is meglepően kedvező volt, rövid idő alatt sikertermékké vált bel- és külföldön.

Az volt a célunk, hogy olyan hézagpótló termékkel jelenjünk meg a hazai és a környező országok piacán, amely alapvetően magyar fejlesztésű technológia, és korábban nem igazán szerepelt a piacon. Moduláris felépítésének köszönhető rugalmasságával egy komoly lehetőségeket biztosító piaci rést célzott meg sikerrel. A termék fogadtatása meggyőzött bennünket arról, hogy jó úton indultunk, és beváltotta a hozzá fűzött reményeinket.

2008-ban a hódmezővásárhelyi Állattenyésztési Kiállításon a legmagasabb szintű "Termék Nagydíj" elismerésben részesült a technológia, amely szinte a szakma "Oscar-díjának" tekinthető.

Ismerve az ágazat helyzetét, és tudva azt, hogy a gazdák válság idején még jobban megnézik, mire adják ki a pénzüket, a nyomott tejpiaci árak mellett egy kedvező áron kapható berendezést kínáltunk azoknak, akik a jelenlegi nehéz helyzetben is új beruházásban vagy konstrukcióban gondolkoznak. A tapasztalatok azt igazolják, jól mértük fel az igényeket. 

A juh- és kecsketartók körében is sokan érdeklődnek a HungaroLact iránt, azaz igényelnek olyan technológiát, amely a jelenlegi jövedelmezőségi viszonyok között kedvező áron lehetővé teszi számukra a minőségi gépi fejést.

Az egyszerű berendezésektől a high-tech-ig

Az Agro Legato Kft. 1996 óta szolgálja ki a tejágazat szereplőit, tejtermelőket és tejfeldolgozó üzemeket farmberendezésekkel, szaporodásbiológiai eszközökkel. Az egyszerűen használható termékektől a high-tech technológiát képviselő, magas minőségű gépekig képesek vagyunk eleget tenni a felhasználói igényeknek.

Sikerrel valósítottuk meg a részegység-beszállítói forgalom növekedését, ezzel elérhetővé vált meglévő és leendő partnereink részére a piacon fellelhető komplett termékskála. Ennek köszönhetően regionálisan is sikerült piacvezető pozíciót elérni számos termékcsoportban, ami a kedvező minőség-ár-szolgáltatás mátrixnak köszönhető.

Labortechnika

Műszereinkkel megoldást kínálunk az élelmiszer-termelő, -feldolgozó és -forgalmazó, valamint az oktató, kutató és ellenőrző intézményeknek.

Feladatorientált mérési megoldást, műszert keresünk ügyfeleinknek, amelyet beszerzünk, a helyszínen beüzemelünk, és a használatát betanítjuk.

Vállaljuk komplett laboratóriumok kialakítását, üzemi, fejlesztési megoldások kivitelezését (bútorok, kabinok, műszerek, elszívók, légkamrák stb.).

Termékeinkhez szaktanácsadást és szervízszolgáltatást biztosítunk.

A tejüzemek részére komplett laboratóriumi szolgáltatásokat kínálunk. A minőségellenőrzési, irányítási rendszertől a berendezések beszerzésén, beüzemelésén át, a HACCP vagy auditálási programok kidolgozásáig teljes körű szolgáltatást nyújtunk partnereink részére.

Élelmiszerlánc-biztonsági rendszerek tervezése, műszeres felszerelése, betanítása 

Cégünk termékkínálatával arra törekszik, hogy a "termőföldtől az asztalig" alapelv szerint biztosítsa az élelmiszerlánc-biztonsági igények kielégítését. Termékeink helyszíni betanításával, szakmai követésével és a helyi adaptációk kidolgozásával segítjük elő, hogy partnereink a lehető legjobb rendszereket használhassák.

Vállaljuk komplett mikrobiológiai laboratóriumok testreszabott megtervezését és felszerelését. A beruházási költségvetést kívánságra előkészítjük. Partneri együttműködésben dolgozó szakértőink közreműködésével Ön megtervezheti mikrobiológiai minőségbiztosítási, önellenőrzési rendszerét.

Rendszeres továbbképzéseinken tájékozódhat az aktuális jogszabályi változásokról, a módszerek fejlődéséről, szakmai tapasztalatokról.

Pályázatok, támogatások

Meglévő, illetve leendő partnereinknek kínálunk pályázati úton történő beszerzési lehetőséget a tervezett beruházásokhoz. Komplett pályázatok írásához, a finanszírozási lehetőségek feltárásához is segítséget nyújtunk.

Szervíz

Az Agro Legato Kft. biztosítja Önnek a műszerek és fejőgépek garanciális és garanciaidőn túli javítását, karbantartását, valamint a műszaki szaktanácsadást és oktatást.

Olyan Karbantartási és javítási szerződést kínálunk ügyfeleinknek, amelyben alacsonyabb költséggel, tervezhetően biztosíthatják berendezéseik folyamatos üzemeltetését.