Agro Legato cégcsoport

Az Agro Legato Kft. 1996-ban alakult, budapesti székhelyű, dinamikusan fejlődő, magyar tulajdonú vállalkozás. Magyarországon elsők között kezdtük meg a tejipar (tejtermelés, állategészségügy, szaporodásbiológia, valamint tejfeldolgozás) integrált kiszolgálását magas minőségű termékekkel. Cégünk ma a világ vezető vállalatainak megoldásait kínálja, emellett számos cég hivatalos közép-európai képviselete, technikai támogató központja is.

Szinte minden közép-európai országgal rendszeres kereskedelmi kapcsolatot tartunk fenn helyi képviselőkön, viszonteladókon keresztül.

Jelentős előrelépés volt az Agro Legato Kft. életében a 2001. év, mivel ekkor nyitottuk meg a cég önálló irodáját Romániában, Brassóban. Az eltelt időszak már igazolta a döntés helyességét, mivel egy emelkedő, növekedő piacon még közelebb kerültünk partnereinkhez! Rövid időn belül az Agro Legato Romania SRL a román tejipar egyik vezető szállítójává vált. 2005-ben önálló irodát nyitottunk Szófiában a bulgáriai igények kielégítésére, amely a trendet követve az Agro Legato Bulgaria EOOD nevet kapta.

Elsődleges terveink között szerepel az élelmiszeripar további ágazatainak (pl. húsipar, konzervipar stb.) fokozatosan bővülő kiszolgálása. Felismervén az Európai Unióhoz való csatlakozásban rejlő növekvő igényeket és lehetőségeket, szüntelenül szélesítjük az élelmiszer-biztonsággal, élelmiszer-higiéniával foglalkozó kínálatunkat. Folyamatosan keressük a világ vezető - laboratóriumi berendezéseket, gyorsteszteket gyártó - cégeivel a kapcsolatot, és ezen ismereteket, eszközöket, teszteket igyekszünk gyorsan és hatékonyan a felhasználókhoz eljuttatni.

Az élelmiszer-előállítás és élelmiszer-biztonság új kihívásainak megfelelően mi is folyamatosan változunk, de néhány dolog állandó: a szolgáltatások tartósan magas színvonala, a bizalomra épülő, ügyfélcentrikus szemléletmód és a korrekt partnerkapcsolatok. Ezek az értékek minden anyagi megfontolást háttérbe szorítva első helyet kaptak a cég arculatának kialakításakor.

Fennállásunk alatt lelkiismeretes munkánkkal igazoltuk, hogy nemcsak a termékek forgalmazásában, hanem a folyamatos műszaki támogatásban is az ügyfelek első számú magyarországi partnerei vagyunk. Több száz visszatérő ügyfél igazolja partnereink bizalmát és - reméljük - elégedettségét. Referenciáink között a nagyobb belföldi és külföldi cégek túlnyomó többségben vannak, bár egyszemélyes vállalkozások és kisvállalkozások is megtalálhatók.

Fontosnak tartjuk a személyes kapcsolattartást, és ezért, valamint a termékek jobb megismerése céljából oktatási bemutatókat, tanfolyamokat, konferenciákat szervezünk. A már hagyományos kiállításokon kívül saját rendezésű szakmai napok keretében mutatjuk be cégünk aktuális újdonságait. Ezek a rendezvények jelentős szakmai igényt elégítenek ki.

Alapelveink

Minőségi termékekkel és a hozzájuk tartozó színvonalas szolgáltatásokkal, értékteremtő hozzáállással elégedett ügyféltábort alakítottunk ki. Szeretnénk, ha ennek közös előnyeit minél többen ismernék meg. A forgalmazott piacvezető termékekből és tapasztalatainkból építkezve összetett megoldásokat ajánlunk, szállítunk.

Mottó: Szilárd partnerek, rugalmas megoldások!

Biztos szakmai háttér

Szolgáltatásaink eredményességét tapasztalt, jól képzett munkatársakból álló gárdánk és folyamatos belső fejlesztések alapozzák meg. Az ügyfélkapcsolatok jobb és hatékonyabb menedzselését, valamint a problémák kezelését belső és külső továbbképzési rendszer is segíti.

 

Dudás János

Ügyvezető igazgató